Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2018

Flickr Hesap Silme

Flickr Hesap Silme

Flickr, şu anda hakları Yahoo’nun elinde bulunan 2004 yılında kurulmuş olan bir fotoğraf paylaşım sitesidir. Şubat 2004 yılında Ludicorp tarafından kurulmuş ve Mart 2005 tarihinde Yahoo tarafından 35 milyon dolara satın alınmıştır. Flickr’da kullanıcıların toplamda 1 TB büyüklüğünde fotoğraf gönderme alanı vardır. Ancak bu fotoğraflarınızı aylık 100 MB olarak gönderebilmektesiniz. Flickr’da dilerseniz fotoğraflarınızı tüm hakları sizin olma koşuluyla özel bir lisans ile de paylaşabilirsiniz. Flickr’da aynı zamanda video ve 360 derecelik fotoğraflar da paylaşabilmeniz mümkündür. Şu anda barındırdığı fotoğraf sayısı 15 milyarı geçmiştir.

Flickr kullanıcıları fotoğraflarını bahsetmiş olduğumuz lisanslama yöntemi ile paraya dönüştürebilmektedir. Burada yayınlamış oldukları resim ve videoları isteyen diğer kişilere çeşitli kullanımlar için satabilmektedirler.

Bu yazımızda sizlere Flickr hesabı nasıl silinir resimli olarak açıkladık.

Flickr Hesap Silmeden Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Flickr Hesap Silme işleminizi gerçekleştirmeden önce bilmeniz gereken en önemli durum hesabınızı sildikten sonra hesabınızda bulunan bütün verilerin tekrar ulaşılamayacak şekilde yok olacağıdır. Bu yüzden bu işlemi gerçekleştirmeden önce hesabınızda kaybetmek istemediğiniz resimler/videoları yedeklemenizi önemle tavsiye ediyoruz. Bununla beraber hesabınızda bulunan bağlantılarınız ile de iletişiminizi yitireceğiniz için bu kullanıcıların başka iletişim adreslerini almak isteyebilirsiniz.

Flickr Hesap Silme Resimli Anlatım

Flickr Hesap Silme işlemini olabilecek en kısa yoldan gerçekleştirebilmemiz için sizlerle Flickr Hesap Silme linkini paylaşıyoruz: http://www.flickr.com/profile_delete.gne

Eğer hesabınıza daha önceden giriş yapmışsanız üçüncü ekran görütüsünden işleminize devam edebilirsiniz.

Flickr Hesap Silme

Linke tıkladıktan sonra yukarıdaki uyarıyla karşılaşabilirsiniz. Yukarıda sizin Flickr Hesap Silme işlemini gerçekleştirmek üzere olduğunuz konusunda sizi uyarmaktadır. Eğer bu işlemi gerçekleştirmek istemeyen ama yanlışlıkla bu linke tıklamış olan diğer kullanıcıları hesaplarını yanlışlıkla silmekten kurtarmak için oluşturulan bu sayfada işleme devam etmeyi belirtmek için “OK – NEXT” butonuna tıklayarak işleminize devam edebilirsiniz.

Flickr Hesap Silme

Daha sonra sizi yukarıdaki sayfa karşılıyorsa Flickr Hesap Silme işlemini gerçekleştirmek istediğiniz hesabınıza giriş yapmamışsınız demektir. Burada yapmanız gereken yahoo posta hesabınızı yazarak “Next” butonuna tıklamak.

Flickr Hesap Silme

Daha sonra Yahoo hesabınızın parolasını doğru bir şekilde girerek “Sign in” butonuna tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Flickr Hesap Silme

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra gelecek olan yukarıdaki sayfada yapmanız gereken bizim de işaretlemiş olduğumuz kutucuğu bir kere tıklayarak tik ile işaretleyip “DELETE MY ACCOUNT” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Flickr Hesap Silme

Butona tıkladıktan sonra yukarıdaki sayfayı görüyorsanız Flickr Hesap Silme işleminizi başarı ile gerçekleştirmişsiniz demektir.

Mobil Cihazdan Flickr Hesabı Silme

Telefondan Flickr hesabını silmek istiyorsanız bu işlemi gerçekleştirmek için yukarıda paylaştığımız Flickr Hesap Silme linklerinden birine tıklayarak yukarıda açıkladığımız Flick Hesap Silme adımlarını takip edip hesabınızı mobil cihazınızdan da silmeniz mümkün olacaktır.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz