Web sitemize hoşgeldiniz, 15 Kasım 2018

Happn Hesap Silme

Happn Hesap Silme

Happn uygulaması Facebook tabanlı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde gerçek hayatta yolunuzun kesiştiği ve bu uygulamayı da kullanmakta olan kişilerin profilini kendi uygulama ana sayfanda görebilirsin. Üstelik istediğin zamanlar da ana sayfan üzerinden bu profillere bakabilir ve kimle, kaç kez, nerede ve ne zaman yolunuzun kesiştiğini de yine aynı şekilde uygulama sayesinde görebilirsin. Eğer birinden hoşlanıyorsanız, o kişiyi gizlice beğenebilirsiniz. Bu kişinin ondan haberi olmaz. Fakat Happn uygulamasının bir başka özelliği daha vardır ve bu özellik karşılıklı beğenmedir! Ayrıca uygulama kişilerin birbirine charm göndermesini sağlar. Eğer iki kişi birbirini beğenirse bu kişiler crush olur ve sohbet etmeye başlayabilirler.

Happn uygulaması ücretsizdir. Bu yüzden de oldukça caziptir. Happn uygulaması karşılıklı bir konsepti kabul etmiştir. Bu sebeple de beğeni göndermediğiniz kişilerden hiçbir koşul altında mesaj almazsınız. Happn ayrıca gizliliğe de önem vermektedir. Bu sebeple de konumunuz hiçbir zaman diğer üyeler tarafından görülemez.

Happn uygulamasını ister AppStore, ister Google Play Store, isterseniz ise Windows Phone Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Üye olan kişilere üyelik aşamasında birkaç charm verilse de üyelik devamında charm atmak paralı bir hale gelmektedir. Bu yüzden charm’larınızı iyi bir şekilde ve doğru an geldiği zaman kullanmanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca Happn ile birlikte Spotify bağlantısı kurabilir ve bu uygulamalar arasında kurulan bağlantı sayesinde Spotify üzerinde dinlediğiniz şarkıların profil ekranınızda yayınlanmasını da mümkün kılabilirsiniz. Bu sayede başkalarının ilgisini çekmeniz de oldukça mümkündür.

Happn Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Happn kullanan üyelerin Happn hesap silme işlemini yapmak istemelerinin pek çok farklı sebebi olabilir. Uygulamanın sürekli olarak konum servisi kullanma talebinde bulunması probleme yol açabilmektedir. Sadece uygulama açık olduğu taktirde erişim sağlaması kullanıcılar açısından daha iyi bir seçenek olabilir. Böylece hem istenildiği taktirde kişilerle görüşebilen üyeler hem de telefonlarının şarjlarının hızlı bir şekilde azalmasından kurtulacaktır. Böylece de uygulamadan çok daha fazla memnun kalabilirler. Happn kullanıcılarının hesaplarını silmelerinin arasında yer alan bir diğer sebep ise charm gönderme özelliğinin paralı olmasıdır. Bu konuda özellikle erkek kullanıcılar hesaplarını silme yoluna giderler zira charm sadece erkeklere paralıdır. Ayrıca Happn hesap silme işlemini yapmak isteyen kişilerin benzeri diğer uygulamaları tercih ettikleri de görülmüş şeyler arasında yerini almaktadır.

Happn hesap silme işlemi için ilk yapmanız gereken şey uygulamaya giriş yapmaktır. Bunun için kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte uygulamaya giriş yapmak ilk işleminiz olmalıdır. Ardından uygulamaya kullanıcı girişi yaptıktan sonra ilk olarak “Preferences” yani “Ayarlar” bölümüne girmelisiniz. Bu bölüm çark sembolüne sahiptir. Ardından bu bölümün alt kısmında “About” adında bir sekme yer almaktadır. Bu kısım ise “Hakkında” anlamına gelmektedir ve ikinci olarak yapacağınız şey bu kısıma dokunmaktır. Üçüncü olarak yapmanız gereken şey “Deavtive My Account” seçeneğinin üzerine gelmektir. Bu seçeneğin anlamı “Hesabımı Devre Dışı Bırak”tır. Bu seçeneğe bastıktan sonra karşınıza “Hesabı Devre Dışı Bırakma” şeklinde bir uyarı gelecektir. Bu uyarı da yazılı olan şeyi aşağıda yer alan resimde de görebilirsiniz. Uyarıyı dilimize yani Türkçe’ye çevirecek olursak, “Hesabını gerçekten de devre dışı bırakmak istiyor musun? Diğer kullanıcılar hesabını devre dışı bıraktıktan sonra seni göremeyecekler.” yazmaktadır. “Cancel” diğerek iptal edebilir ya da “Deactive” seçeneğine basarak yani “Devre Dışı Bırak” butonuna dokunarak hesabınızı devre dışı bırakabilir yani Happn hesabınızı silebilirsiniz. Hesabınızı devre dışı bıraktığınız taktirde uygulama içerisinde olan varlığınız tamamen silinecektir. Bu sebeple eğer crush olduğunuz biri varsa bu kişi artık sizi göremeyecektir. Ayrıca hesabınız üzerinden yaptığınız tüm sohbetlerin silineceğini ve ana sayfa üzerinden profilinin kalkacağını da unutmamalısınız. Eğer Happn hesap silme işlemi fazla ya da aşırı bir seçenek gibi görünüyorsa, hesabını sekiz saatliğine durdurabileceğinizi de aklınızdan çıkarmamalısınız. Hesabınızı sekiz saatliğine durduğunuz zaman, konumun hiçbir şekilde güncellenmez ve hiç kimse ile yolun hiçbir şekilde kesişmez. Fakat bu özelliğin tek bir açık noktası vardır. O da daha önce yolunuzun kesiştiği ya da crushınız olan biri ile iletişim kurabilimenizdir. Ayrıca bu kişiler de sizinle iletişim kurmaya devam edebilirler.

happn-hesap-kapatma

Sadece uygulamayı sildiğiniz taktirde Happn hesap silme işlemini gerçekleştirmiş olmazsınız, uygulama üzerinden hesabınızı silmeniz gerekmektedir. Happn hesap silme işleminden sonra dilerseniz uygulamayı siler, dilerseniz ise başka bir kullanıcı adı ve şifreyle birlikte happn’e tekrar giriş yapabilir ya da elinizde başka bir üyelik hesabı yoksa, yeniden siteye kaydolarak happn’in keyfini farklı bir şekilde çıkartabilirsiniz. Ayrıca Facebook ile birlikte giriş yapmak da elinizde yer alan seçeneklerden biridir.

Bunun yanında bilmeniz gereken bir başka şey ise Facebook hesabınızla alakalıdır. Eğer Happn uygulamasına üye olurken bir Facebook hesabını kullanarak giriş yaptıysanız, üye olurken kullandığınız Facebook hesabınızı kapattığınız taktirde Happn uygulamasına olan erişiminiz de yok olacaktır. Böylece, yukarıda yer alan, Happn hesap silme işleminde sonra profilinize neler olacağına dair yazdığımız tüm şeyler aynı şekilde geçerli olacaktır.

Ayrıca Facebook’ta yer alan Uygulamalar arasında yer alan Happn uygulamasını da kaldırdığınız taktirde aynı şekilde bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz