Web sitemize hoşgeldiniz, 20 Ekim 2018

Yonja Hesap Silme

Yonja Hesap Silme

Yonja, Facebook kurulmadan önce de var olan ücretsiz üye olduktan sonra profil oluşturarak arkadaşlar edinebileceğiniz basit bir arkadaşlık sitesidir. Bu site üzerinden tanıdığınız ya da tanımadığınız kişilerin profillerine bakarak ekleyebilir, iletişim kurmak için mesaj atabilirsiniz. Aynı zamanda kendi profilinizi geliştirdikten sonra blog yazabileceğiniz bir alan da bulunmaktadır. Kişisel hesabınız üzerinden istediğiniz herkes size ulaşabilir. Başta da belirttiğimiz gibi Yonja kullanmak için ücretsiz şekilde üye olabilir ve kendiniz için bir profil oluşturabilirsiniz. Eğer mevcut bir hesabınız varsa ve hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıda ayrıntılı şekilde anlatacağımız Yonja hesap silme işlemlerini adım adım uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Hesabınızı silmeden önce bilmeniz gereken ise hesabınızdaki tüm bilgilerinizin fotoğraflarınız da dahil olmak üzere Yonja üzerinden tamamen silineceğidir. Eğer hesabınızdaki bilgilerinizin ya da fotoğraflarınızın tamamen yol olmasını istemiyorsanız Yonja hesap silme işlemini bir kez daha düşünmenizi tafsiye ediyoruz.

Yonja Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Yazının başında da belirttiğimiz gibi Yonja insanlarla tanışabileceğiniz bir arkadaşlık sitesidir. Bu siteyi kullanabilmeniz için siteye üye girişi yapmanız gerekmektedir. Sonra oluşturacağınız profil ile arkadaşlarınızı bulabilir ya da yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Eğer hali hazırda bir Yonja hesabınız bulunuyorsa ve bu hesabı artık kullanmak istemiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapmaya başlayabilirsiniz.

Öncelikle yapmanız gereken ilk adım Yonja hesabınıza giriş yapmaktır. Giriş sayfanıza geldikten hemen sonra Sayfanın en sol köşesinde kullanıcı adınızın yer aldığı kısıma bir kez tıklayarak seçenek kutusunun açılmasını sağlamalısınız. Açılan kutuda Profil, Ayarlar, Bildiriler, Destek ve Çıkış seçeneklerinden Ayarlar seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Adsız

Açılan sayfadan yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi Profili Sil seçeneğine tıklayarak Yonja hesap silme işlemine devam edebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza Profil Sil başlıklı bir bilgilendirme kutusu açılacaktır.

.yonja hesap silme

Yukarı fotoğrafta da gördüğünüz gibi Yonja hesap silme işlemi gerçekleştirmek için mavi butonla belirtilen Sil kısmına tıklamalısınız.

yonja hesap silme 2

Yonja hesap silme işlemine devam ettiğinizde üyelik için kullandığınız e-posta adresinize Yonja ekibi tarafından bir mail gönderilecektir. Gönderilen bu mail’de Yonja ekibi hesap silme işleminizi tekrar teyit etmek için bir link gönderecektir. Bu linke tıkladıktan sonra Yonja hesabınız 200 gün süre içerisinde tamamen kaldırılmış olacaktır. Yapmanız gereken işlem e-posta adresinize girerek gelen mail’i açarak hesap silme işlemi için gerekli adımları takip etmek olacaktır. Gelen kutunuzda Yonja ekibinden gelen herhangi bir mail göremiyorsanız Spam ya da Gereksiz kutunuzu da kontrol etmenizi öneriyoruz.

gelen kutusu

Mail adresinize Yonja ekibinden gelen mesaj tam olarak yukarıda gösterildiği gibi olacaktır. Gelen maili açarak açılacak olan sayfadaki gösterilen linke tıkladığınızda Yonja hesap silme işleminizi tamamlamış olacaksınız.

yonja silme

Tüm adımları eksiksiz şekilde gerçekleştirdiğiniz takdirde yukarıdaki fotoğraftaki gibi bir ibare ekranınızda belirecektir. Önemli uyarılardan biri fotoğraflarınız dahil tüm profil bilgileriniz  bu işlemi gerçekleştirdiğinizde 200 gün içerisinde tamamen silinecektir. Yonja hesap silme işlemi yukarıda da anlattığımız gibi çok zor bir işlem değildir. Anlatılan adımları atlamadan ve doğru bir şekilde uyguladıktan sonra Yonja hesabınızı silmiş olacaksınız.

Yonja Hesap Silme İşlemine Başlamak İçin Tıklayınız!

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz